Mijn verhaal

Laatst vertelde ik aan een groep huisartsen dat ik 10 jaar onderweg ben geweest om van een aantal chronische klachten af te komen. Iets met frustratie.

Klachten waarvan ik niet wist dat ze hormonaal waren.

Door de artsen die bij mijn traject betrokken waren voelde ik mij niet gehoord. Ik moest er mee leren leven.

Zo heb ik te maken gehad met een postnatale depressie en werd mij bij een volgende zwangerschap direct anti depressiva voorgeschreven (die ik overigens heb geweigerd).

Had ik last van een continue negatieve waas die als een sluier over mijn leven hing. Die ik totaal niet herkende van mezelf. Ik wist dat het niet bij mij hoorde.

Had ik last van een heftige menstruatie waardoor ik soms niet kon werken. Was ik bijna altijd moe en voelde ik me lusteloos. Ik kan nog even doorgaan, dat zal ik niet doen.

You get the picture.

bg2

Via via kwam ik bij de juiste hulpverleners terecht en heb ik mijn problemen opgelost en herken ik nu wanneer er iets niet klopt.
Ik vind het alleen zo zonde dat dat zo lang heeft moeten duren.

Verschillende huisartsen vertelden mij dat het een probleem voor ze is om vrouwen door te verwijzen naar de juiste specialisten en hulpverleners.

Dat ze een enorm tijdgebrek hebben, waardoor ze de juiste hulpverleners ook niet kunnen vinden.

Ze zien de noodzaak van samenwerking met andere specialisten, omdat ze vrouwen met hormonale klachten nu niet altijd goed kunnen helpen.

José Roeloffzon-Bols

Inzicht in je hormonen

Ik geloof in zorg op maat voor vrouwen, snel, goedkoop, persoonlijk en inzicht gevend. Ik geloof in betalen voor gezond zijn en blijven en niet in betalen voor ziek blijven en symptoombestrijding.

Dat is precies wat ‘inzicht in je hormonen’ komt brengen.

Zet nu de eerste stap naar een energiek en klachtenvrij leven.

Winkelwagen
Scroll naar top