Eindelijk duidelijkheid over jouw unieke hormoonbalans

Onze labtesten zijn voor vrouwen die duidelijkheid willen krijgen over de oorzaak van hun klachten en die oorzaak willen aanpakken.

 • Deze testen zijn makkelijk en allemaal thuis uit te voeren

  Neem zelf thuis je sample af. Je hoeft niet naar een prikpost.

 • Je ontvangt een rapportage met daarin jouw persoonlijke uitslag

  Je resultaat is begrijpelijk en praktisch.

 • De uitslagen zijn betrouwbaar

  Betrouwbaar laboratorium onderzoek met de hoogste kwaliteitsnorm. 

Je voelt je vermoeid, negatief, misschien wel depressief. Je hebt een heftige menstruatie of een te korte of te lange cyclus? Je hebt eetbuien, concentratieproblemen en misschien wel last van je geheugen. Kortom, je hebt de indicatie dat je last hebt van je hormonen en je hebt geen idee waar te beginnen en wat te doen? Dan zijn deze testen handig voor jou.

Meten is weten. Door inzicht en duidelijkheid te krijgen over jouw hormoonbalans of disbalans kun je veel gerichter de oorzaak aanpakken. Geen symptoombestrijding meer. Maar door inzicht in de oorzaak terug naar een energiek leven. Terug naar een leven dat jij wilt leiden en vooral terug naar jouw energieke vrolijke zelf.

En daar helpen wij je graag bij.

Hieronder kun je de testen bestellen die jij graag wilt doen. Je ontvangt de testen thuis per post. Gewoon door de brievenbus. Bij de testen zit een duidelijke handleiding hoe je ze het beste kun uitvoeren. Voer de testen uit op een moment dat het jou past en daarna stuur je ze terug. C’est ca.

Binnen een aantal dagen ontvang jij jouw persoonlijke uitslag in een duidelijke rapportage met de handige aanbevelingen. Jouw resultaten worden in een beveiligde digitale omgeving aan je verzonden.

labtest

Jarenlang heb ik rondgelopen met symptomen, waarvan ik werkelijk geen idee had wat ik er mee moest. Ik probeerde weer een of ander hormoondieet, langs bij de huisarts, suikervrij eten, geen melk meer, maar het hielp me allemaal niet.

Door uiteindelijk te meten waar de oorzaak lag, kon ik heel gericht de hele keten van hormonen (die allemaal invloed hebben op elkaar) aanpakken. En dat heeft mijn leven veranderd. Als moeder van 3 (bijna 4 kinderen) met een onderneming besef ik me maar al te goed dat het al een heel gegoochel is om überhaupt alles goed te plannen laat staan gedaan te krijgen. Dus nog een keer de deur uit naar een prikpost en uitslagen nabellen of persoonlijk ophalen, is niet altijd wenselijk.

We hebben een prachtige samenwerking met een laboratorium die dat begrijpt. Deze testen zijn daarom makkelijk, snel en toegankelijk en passen bij de wensen van de moderne vrouw van nu.

hormoontest
 • 1.
  Unique: €129,-

  Je ervaart één of meerdere klachten zoals zwaarmoedigheid of depressies, gewichtsproblemen, hoofdpijn of migraine, stemmingswisselingen en slaapstoornissen.

  Deze test geeft je inzicht in de verhouding tussen deze drie hormonen. Omdat iedere vrouw uniek is, heeft ook iedere vrouw een eigen unieke balans. Daarom is de verhouding tussen deze hormonen belangrijk en niet het niveau van een afzonderlijk hormoon.

 • 2.
  Curves: €45,-

  Wanneer je deze test wilt doen, ervaar je klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, een te korte of een te lange menstruatiecyclus, urineweginfecties, laag libido, hevige menstruatie, endometriose.*

  *Wij raden je aan om deze test in combinatie met de test Unique te doen. Zonder inzicht in de verhouding van jouw andere hormonen zegt het niveau van oestradiol nog niet veel over jouw hormoonbalans.

 • 3.
  Sugar Junkie: €45,-

  Deze test kun je doen als je klachten hebt zoals vermoeidheid, veel dorst, als je regelmatig duizelig bent en veel zin hebt in zoetigheid. Deze test geeft je inzicht in welke mate jouw cellen ongevoelig zijn voor de werking van insuline. Als je cellen ongevoelig zijn voor insuline kan dat een voorstadium van diabetes 2 betekenen, maar ook kan het schade toebrengen aan bloedvaten, hartziekten en een hoge bloeddruk veroorzaken.

Scroll naar top