Nooit meer een slachtoffer van je hormonen.

Wij bieden een behandeltraject op maat waarin wij reguliere en alternatieve zorg combineren, aan vrouwen tussen de 25 en 55 met hormonale klachten.

Ons behandeltraject biedt vrouwen zorg op maat. Iedere lichaam en dus ook iedere klacht is anders en mag op een persoonlijke manier worden benaderd. Na ons traject heb je inzicht in jouw unieke hormoonbalans, ben je verlost van je frustratie en voel je je geholpen, ben je (grotendeels) klachtenvrij, heb je inzicht in wat er aan de hand is met jouw unieke hormoonbalans en wat jij er zelf aan kunt doen, heb je weer zin in de dag, ben je energiek, is er een vermindering van jouw klachten of ben je klachtenvrij, en heb je de regie over wat jij zelf kunt doen om je zo te blijven voelen.

Begeleiding door een team

Een multidisciplinair team dat bestaat uit specialisten uit zowel de reguliere als de alternatieve zorg. Deze samenwerking leidt tot de meest optimale zorg voor jou, zowel fysiek, emotioneel en mentaal.

Behandelplan op maat

Bij ons ontvang je een behandelplan op maat. Hierin staat wat we stap voor stap gaan doen in onze samenwerking met jou. Behapbaar en overzichtelijk, maar vooral transparant.

We laten je niet los

Tijdens een traject zijn wij betrokken bij jou. We zien en horen jou. Dat betekent dat indien er andere zorg of aanvullende zorg nodig is, dat we die regelen of dat wij je doorverwijzen. Uiteraard altijd in overleg met jou. En we blijven in contact. Zodat we zeker weten dat je vooruitgang boekt en dat je zorg ontvangt die je nodig hebt en waar jouw behoefte ligt.

Voel je je gefrustreerd omdat je niet wordt gehoord door je huisarts?

Omdat je weer van alles krijgt voorgeschreven, maar die troep niet meer in je lijf wilt? Ben je al zo vaak van het kastje naar de muur gestuurd? Heb je al van alles geprobeerd via voeding, maar vraag je je af wat werkelijk helpt voor jou? Zie je door de bomen het bos niet meer door alle (regelmatig foutieve) informatie op internet? En bovenal, ben je je klachten zat? Ben je het zat om continu in diezelfde vicieuze cirkel te zitten waar maar geen oplossing voor lijkt te zijn en herken je je in onder andere de volgende klachten?

 • Slapeloosheid

 • Opvliegers

 • PMS

 • Heftige of onregelmatige menstruatie

 • Neerslachtige gevoelens of misschien wel depressieve gevoelens

 • Laag libido

 • Tussentijdse bloedingen

 • Vermoeidheid

 • Vreetbuien of een bijna onbeheersbare drang naar suiker

 • Chagrijnig en stemmingswisselingen

frustratie

Verlang je ernaar om je eindelijk weer normaal te voelen? Om blij en met energie de dag door te komen?

Om weer zin te hebben om te vrijen met je partner en een leuk sexleven te hebben?

Om eindelijk verlost te zijn van zweterige shirts en lakens?

Om weer te kunnen slapen en niet drie keer per nacht wakker te worden.

Om vrij te zijn van angstige gevoelens en verlost te zijn van die irritante stemmingswisselingen?

Om niet continu door te lekken of thuis te blijven omdat je menstrueert?

Om te weten waar je aan toe bent als het gaat om je menstruatie?

En verlang je er bovenal naar dat je klachten serieus worden genomen, om gehoord en gezien te worden en dat je wordt verteld dat het anders kan en dat deze klachten er niet ‘nou eenmaal bijhoren’?

Bekijk hieronder het verhaal van de José, oprichter van Inzicht in je hormonen. 

hormoontesten

Ons multidisciplinaire team begeleidt je in een 4 maandentraject.

Aan de hand van door jouw ingevulde intake vragenlijsten wordt een eerste gesprek met je ingepland. Hierin wordt uitvoerig met je besproken hoe je je voelt, wat je klachten zijn en vooral hoe jij je wilt voelen.
Vervolgens wordt contact met je opgenomen of je een vervolg wilt maken met een behandeltraject.

Een behandeltraject bestaat uit:

 • 2 gesprekken met de arts (2 x 30 minuten)

 • 2 consulten met de mesologe en/of othomoleculair therapeute

 • 2 consulten met onze coach (op basis van lichaamwerk)

  Online begeleiding (oefeningen op maat door onze coach)

 • Behandelplan op maat

  Iedere 6/8 weken wordt het behandelplan aangepast naar aanleiding van de consulten die je hebt gehad. Hierin staan de afspraken die met jou zijn gemaakt en welke stappen we samen met jou nemen om klachtenvrij te worden.

  Simpel, overzichtelijk en transparant. Maar vooral behapbaar.

 • Betrokkenheid van ons team

  Wij zien en horen jou. Ons doel is om jou beter te laten voelen. Als blijkt dat we aanvullingen in ons team moeten doen, dan doen we dat. Uiteraard altijd in overleg met jou.

 • Een eigen account met jouw informatie

  Zo kun je altijd je eigen informatie opzoeken en je vragen stellen.

Plan hier je intake

Voor EUR 60 kun je hier een intakegesprek plannen van 30 minuten met een van onze specialisten. Na het plannen van een gesprek ontvang je van ons een vragenlijst. We willen je vragen om die in te vullen en naar ons terug te sturen. Zo kunnen we samen inzichtelijk maken wat jouw exacte klachten zijn en wat je hulpvraag is.

Het 4 maanden behandeltraject betaal je EUR 999 incl. BTW.

Shopping Cart
Scroll naar top